Wat zijn zielenfluisteringen?

Via mijn helder weten/voelen & zien, ontvang ik informatie aan de hand van bijvoorbeeld een foto. Dit kan van jouw kind zijn of van jezelf. Het kan ook van een overleden dierbare zijn. Een ziel sterft nooit en het maakt dus in feite niet uit of de ziel hier op aarde is of in de lichtwereld.

Aan de hand van een foto maak ik contact met de persoon op de foto (vanaf 12 jaar graag met toestemming van diegene) en ontvang je een uitgebreid rapport van mij (per post). Daarna plannen we nog een afspraak waarin ik nog uitvoerig op het rapport in ga. Meestal ontstaan er weer nieuwe vragen en die kan ik dan tijdens dit persoonlijke gesprek beantwoorden. Dit gesprek kan plaatsvinden in mijn praktijk, maar kan ook via Skype afgesproken worden.

Afhankelijk van jouw vraag, kun je daarna een begeleidingstraject afspreken waarin ik gedurende een aantal maanden jouw gezin begeleid, zodat er ook daadwerkelijk op lange termijn iets veranderd kan worden. Wanneer je hier eenmaal mee begint, zul je merken dat jij als ouder niet alleen verandert, maar ook jouw kind(eren) en je directe omgeving (denk ook aan vrienden, collega's e.d.). Iedereen gaat positief mee in deze beweging. 

Een reactie van een klant, Jessica Hebly:
 
"Ik kan het iedereen aanraden! Joke heeft mij prachtige inzichten gegeven al jaren geleden waar ik nu nog steeds dankbaar voor ben!"Een zielenfluistering kost € 150,-- en dat is inclusief een uitgebreid schriftelijk verslag en een nagesprek van 1 uur (via skype is ook mogelijk!)

Meer weten? Gelijk aanmelden? Mail naar joke@delibbensbeam.nl