Wie ben ik?

Ik heb leren vertrouwen op datgene wat ik zie, hoor, voel en weet en durf me over te geven aan het Universum.

Mijn naam is Joke Nauta, sinds 2010 ben ik eigenaar van De Libbensbeam. Van jongs af aan weet ik dat er meer is tussen hemel en aarde en dat we niet zomaar hier op aarde zijn. Ik heb leren vertrouwen op datgene wat ik zie, hoor, voel en weet en durf me over te geven aan het Universum. Ik vraag gidsen, engelen en andere energetische begeleiders om hulp (als ik het niet vergeet 😉).

Het geeft mij een enorme rust en vertrouwen te weten dat ik niet alleen ben (ik voel me dan ook nooit eenzaam) en dat ik altijd beschermd en begeleid word. Het geeft me ook kracht en levensvreugde om op deze manier mijn leven te leven.

Ik ben een nuchtere Fries, sta met beide benen stevig op de grond en ben positief ingesteld. Ik ben open, direct, intuïtief, enthousiast en ongeduldig 😉 Ik vertrouw meer en meer op mijn talenten als heldervoelend, -wetend, helderziendheid. Voor mij is het zo gewoon omdat ik al vanaf kind hiermee in aanraking ben gekomen. Ik weet niet beter zeg maar!

Bekijk hier een interview met mij over het werk dat ik doe en mijn visie op het leven!

In de podcast Doodnormaal interviewt Winny Bos mij over mijn kijk op het leven & de dood. Beluister ons gesprek hieronder!