Mijn naam is Joke Nauta en ik ben eigenaar van De Libbensbeam. 

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met de wetenschap dat er meer is tussen hemel en aarde. Dat we meer zijn dan ons denken of ons lichaam, dat er nog iets anders is, namelijk onze ziel. We zijn onderdeel van iets groters. We zijn allemaal verbonden,  zijn allemaal één met elkaar, zowel met de mensen om ons heen als de dieren, de bomen en de planten. 
En alles wat gebeurt, heeft een reden. Toeval bestaat niet.

Dat bekent niet dat het allemaal leuk en gemakkelijk was. Helemaal niet. Ik heb veel verdriet en onrust meegemaakt. Het maakte wel dat ik door alles heen altijd voelde dat het me iets en ergens zou brengen. Toen ik het boek “Vroeger toen ik groot was” van Joanne Klink las, was er zoveel herkenning en ontroering. Het vertelt over kinderen die nog herinneringen hebben aan vorige levens, toen ze nog groot waren. Een prachtig boek waarin ik me helemaal kan vinden. De oneindige cyclus van ons leven. Het maakt mijn leven lichter en mooier.

Ik weet dat alles wat er gebeurt in ons leven, levenslessen voor onze ziel zijn. We willen als ziel heel graag groeien en daarvoor hebben we levenservaringen nodig. Positieve en ook negatieve. Het zal je dichter bij jezelf brengen. Dichter bij wie jij in essentie bent. Het zal je in jouw kracht zetten. Je zult veel meer vanuit rust en vertrouwen jouw leven leven, omdat je nu wéét en voelt dat het bij jouw proces hoort, bij jouw levenspad. Doordat je dat weet, zul je tegelijkertijd in een andere flow komen, veel energieker zijn en vol (zelf-)vertrouwen. Je leeft steeds meer vanuit jouw essentie, vanuit wie jij daadwerkelijk bent! 

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou (en jouw gezin) kan betekenen?