Vorige levens

Kan een vorig leven invloed hebben op ons huidige leven?

Ja!

We hebben vele levens voor ons huidige leven op aarde geleefd. Sommige levens waren prima, andere levens waren heftiger. Het zijn vaak deze heftige levens die ons nu nog kunnen dwarsbomen.
Zo kun je nu bijvoorbeeld last hebben van onverklaarbare angsten. Je hebt geen idee waar ze vandaan komen. Er is geen aanwijsbare reden in dit leven te vinden. Het kan dat er dan een link is naar een vorig leven.

Ook kun je bijvoorbeeld ten tijde van je overlijden in een vorig leven, negatieve overtuigingen hebben aangemaakt. Bijvoorbeeld je stierf als gevolg van hongersnood. Je laatste gedachten waren toen bijvoorbeeld “dit gebeurt me nooit meer” en je hebt nu obsessieve eetgewoontes aangeleerd. Om maar niet meer van hongersnood om te komen.
Zo zie je, dat een vorig leven nog van grote impact kan zijn op ons leven in het hier & nu. Er zijn ontelbaar veel voorbeelden hiervan.

Het mooie is dat wanneer je dit vorige leven weer helder hebt, je daar ook bewust afscheid van kan nemen. Je bent ten slotte al vele levens verder. Sommige overtuigingen achtervolgen ons erg lang, maar het is nu de tijd om deze los te koppelen.

Voor meer informatie kun je me mailen via joke@delibbensbeam.nl