Innerlijke reis

Tijdens een innerlijke reis maak je weer contact met jouw innerlijke wijsheid. Er zijn herinneringen opgeslagen in jouw lichaam, die jouw bewuste vergeten is, maar jouw onderbewuste heeft er nog wel weet van.

Het kan gaan om onverwerkt trauma, maar ook om vorige levens die niet goed zijn afgerond. Tijdens een innerlijke reis ben je heel ontspannen en maak je contact met jouw lichaam en jouw (nog) verborgen wijsheid.

Op deze manier kun je de oude, negatieve ervaringen opzoeken en vervolgens aankijken, bewust worden en helen. Je komt weer in verbinding met jouw innerlijke licht, jouw kracht, jouw prachtige ziel.

Wanneer je last hebt van blokkades, maar je weet niet waar ze vandaan komen, onverklaarbare angsten, negatieve overtuigingen etc., dan kun je een innerlijke reis gaan doen. Stapje voor stapje begeleid ik je en gaan we samen kijken waar de oplossing zit.

Omdat je de kern opzoekt, kun je het probleem bij de wortel aanpakken, waardoor het later niet terug komt. Het is geen brandjes blussen, maar echt daadwerkelijk bij de bron aanpakken.

Het is een krachtige methode die jou weer in jouw kracht & licht zet!