Wat doe ik?

Ik kan je handvatten geven en uitleg, zodat je meer begrijpt wat er gebeurt.

Ik luister en geef uitleg over wat er nu precies gebeurt. Of dat nu bij kinderen en jongeren is of bij (jong)volwassenen maakt niet uit.Je zit met een onverklaarbaar iets en daar wil jij graag helderheid over. Die helderheid bied ik jou. Ik heb al heel veel onverklaarbare zaken voorbij zien komen en ik schrik niet van wat er allemaal kan.

Er is zoveel meer tussen hemel & aarde dan wij kunnen vermoeden. Dat is eigenlijk ook helemaal niet te verklaren en soms kun je je ook afvragen of het wel nodig is om het helemaal te willen verklaren. Soms mag je gewoon geloven en dan zie je het vanzelf (i.p.v. eerst zien dan geloven).

Het is aan de andere kant belangrijk hoe om te gaan met onverklaarbare zaken. Het is niet de bedoeling dat je er bang van wordt of dat je leven er negatief door wordt beïnvloed. Het is juist de bedoeling dat het je positief gaat verrassen en dat het een toevoeging wordt i.p.v. een beperking. Wel kan ik je handvatten geven en uitleg, zodat je meer begrijpt wat er gebeurt. Wie zijn we eigenlijk, waarvoor zijn we hier en wat is nu eigenlijk paranormaal? Is iedereen dat of ben je dan gek?

Wat zijn geesten? Entiteiten? Engelen? Hoe komt het dat ik mijn overleden opa kan zien en de anderen niet? Hooggevoeligheid? Vorige levens? Paranormaal? Waar komen onverklaarbare angsten vandaan? Wanneer ik hierbij uitleg geef, ontstaat er weer rust bij jou (en/of je kind). Soms kunnen we bepaalde geesten / energieën wegsturen. Soms mag het er gewoon zijn en kun je juist jouw talenten ontwikkelen. Elke situatie is weer anders.

Bij kinderen is de vraag natuurlijk anders dan bij volwassenen. Elke situatie bekijk ik vanuit de basis: wat speelt er, wat is er aan de hand en wat zou je graag willen.
Ik neem daarbij ook de vorige generaties mee en ik kan zelfs naar vorige levens kijken indien dat nodig is en zich aandient.

Waarom doe ik dit?

Voor mij is niks raar en dat vind ik fijn. Ik ben opgegroeid met onverklaarbare zaken en daar ben ik ontzettend blij me. We verwonderden ons elke keer weer wanneer er iets onverklaarbaars gebeurde. Engelen, gidsen, elfjes, overledenen, alles bespraken we. Terwijl we nuchtere Friezen waren en zijn en met beide benen op de grond staan. Juist omdat het er altijd was, is het voor mij niet zweverig. Het hoort bij mij zo bij het normale leven. Ik kan niet zonder, het zit in mijn leven verweven. De magie die bij het leven hoort, geeft mij juist de levensvreugde en levensenergie die ik soms ook zo hard nodig heb als het ook bij mij even niet loopt zoals ik had gehoopt of verwacht.

Ik gun iedereen deze open blik en verwondering naar het leven. De wetenschap dat er meer is tussen hemel & aarde, dat we nooit alleen zijn en dat het leven doorgaat, zelfs na onze fysieke dood hier op aarde. Dat geeft mij zo’n oervertrouwen, zo’n solide basis, dat wil ik graag delen met zoveel mogelijk mensen.