(Paranormale) kinderen

Steeds vaker krijg ik kinderen (of de ouders van de kinderen) in mijn praktijk met verhalen over paranormale ervaringen. Soms zijn de kinderen er bang voor, vaker nog de ouders. Is mijn kind gek? Is het wel normaal?

Ja hoor, het is normaal! Veel (kleine) kinderen hebben nog paranormale ervaringen. Dat komt omdat zij nog zo in verbinding staan met de bron waar ze vandaan komen (de Hemel, de kosmos, het Universum, hoe je het ook maar noemt!), dat ze nog gemakkelijk buitenzintuiglijke waarnemingen hebben. Veel kinderen zien een wit/blauw licht om iemand heen, een ander kind ziet aura’s en nog een ander kind weet dingen te vertellen die het eigenlijk niet kan weten…
Engel

Voor kinderen is het vaak een geruststelling te ervaren dat ik hen begrijp en niets gek vind. Ik kan ze uitleggen wat er gebeurt en hoe ze hier mee om kunnen gaan.
Mochten de kinderen er zelf wel bang voor zijn of ze worden op een negatieve manier beïnvloed door bijvoorbeeld geesten / stemmen, dan kan ik ze helpen om hier op een krachtige manier mee om te gaan.

Ook is het vaak voor de ouders fijn om hier met iemand over te praten. Niet iedereen in hun omgeving praat er gemakkelijk over en ik kan ouders uitleggen wat hun kind meemaakt.

Maak gerust een afspraak als je hier vragen over hebt of mijn hulp hiervoor nodig hebt. Dit kan via joke@delibbensbeam.nl of via telefoonnummer 06 – 36 56 23 56.