Jongeren / jong volwassenen & volwassenen

Niet alleen bij kinderen komen onverklaarbare zaken voor. Ook bij de ouderen is er magie, al zullen die het minder snel zo ervaren. Kinderen staan nog zo open, de ouderen zullen het al eerder wegwuiven.

Veel jongeren / jong volwassenen leven in een wereld die ze niet meer herkennen, waarin ze zich vaak ook niet thuis voelen. Het is snel, snel en vooral erg materieel ingesteld. Zaken als intuïtie, gevoel, hartszaken en samen de wereld ontdekken behoren niet in het vakkenpakket waarin ze onderwezen worden.

Terwijl meer en meer jongeren vastlopen. Burn-out of bore-out, depressiviteit, eenzaamheid zijn helaas aan de orde van de dag. In mijn beleving komt dat, omdat deze jongeren meer en meer hun verbinding met zichzelf verliezen. Maar wie en wat blijft er dan over?

Ze voelen zo veel, maar wat moeten ze daarmee? Het is hen nooit geleerd. Thuis vaak niet en op school al helemaal niet. Wat is (hoog-)gevoeligheid, spiritualiteit, intuïtie en wat moet je in vredesnaam met paranormale ervaringen?

De wereld kan heel bedreigend overkomen, overweldigend en ik merk dat veel jongeren zich terug willen trekken.

Ik wil jullie graag helpen om overzicht te krijgen, uitleg te geven over wie je bent en hoe de wereld in elkaar staat. Wie we écht zijn, los van studie of geld of status. Wie ben je echt wanneer je tot stilstand komt?
Wie ben je echt wanneer je je masker(s) afzet?

Wat als je je weer zult herinneren hoe mooi je bent? Hoe zou het zijn wanneer je weer weet dat je Licht bent. Liefde. Alleen maar dat. Dat is wie je in wezen bent. De rest is ruis en bijzaak. We mogen echt het licht en liefde, wat zo zweverig wellicht klinkt, juist zo welkom heten hier op aarde. Manifesteren. Beide benen stevig op de grond. Dan pas ook kun je goed gaan voelen, dan pas ook kun je veel beter naar je intuïtie luisteren. Vanuit een gegronde basis. Net als de levensboom: diepe wortels zodat je met je takken kunt reiken naar de hemel ♥