Voor wie?

Ik doe het voor iedereen die meer met een open blik naar het leven wil kijken.
Naar de wonderen die er zijn, de magie van het leven.

Voor alle kinderen die denken dat ze gek zijn. Die zich anders voelen dat anderen. Die zich een buitenbeentje voelen. Die zich misschien wel verdrietig voelen, overweldigd  of bang. Maar ook voor alle ouders die deze kinderen begeleiden om hen meer handvatten te geven, zodat zij er nog meer / bewuster voor hun kind kunnen zijn.

Ik doe het voor iedereen die meer met een open blik naar het leven wil kijken. Naar de wonderen die er zijn, de magie van het leven. Voor iedereen die vast zit in het leven, die even niet meer weet welke kant hij/zij op moet. Voor iedereen die ergens weet dat er meer is, maar wat dan en hoe dan?

Voor iedereen die de wereld samen een stukje mooier wil maken. En dat doen we door met een open blik de wereld in te gaan. Om te luisteren naar wat onze kinderen ons te zeggen hebben, want zij wéten vaak nog hoe het hiervoor was. Zij herinneren het zich nog, van vroeger.

Voor iedereen doe ik het, voor iedereen die weer zijn/haar eigen Licht wil voelen en ervaren. Zich weer herinnert wie hij is, hoe mooi en zuiver wezen.
Het leven is zo ontzettend mooi en bijzonder. Er is zoveel meer dan wij ooit zullen kunnen beseffen of verklaren.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het leven in het hier & nu. Wanneer we ons meer bewust zijn van wie we vanuit onze oorsprong zijn, zal dat een enorme positieve verandering teweeg brengen in ons huidige leven.

Hoe meer we gaan kijken en leren leven met onverklaarbare zaken, hoe meer het gewoon gaat worden en de magie onderdeel wordt van ons leven in het hier & nu!