Wat doet een spiritueel coach / therapeut?
Ik kijk met andere ogen naar het probleem waar jij tegenaan loopt. Ik kijk en voel op een diepere laag. Het probleem wat zichtbaar wordt en aan de oppervlakte komt, is vaak niet het daadwerkelijke probleem. Negen van de tien keren ligt de kern van het probleem hieronder. Het uit zich slechts door bepaald gedrag.

Door mijn helder weten en helder voelen, kom ik gelijk bij de kern. En dat maakt dat je ook op lange termijn het probleem oplost en niet alleen maar "brandjes blust".
Het kan te maken hebben met een vorig leven (bijvoorbeeld onverklaarbare angsten), maar het kan ook te maken hebben met bijvoorbeeld voorgaande generaties (systemisch).

Ik begeleid zowel volwassenen als kinderen. Ik ben gespecialiseerd in nieuwetijdskinderen en paranormale kinderen/jongeren. 
Door middel van individuele opstellingen krijg je inzicht in wat er bij jou speelt. Ook maak ik gebruik van een "innerlijke reis", een soort geleide meditatie. Daarnaast kan ik door met jou te praten jou inzicht & inspiratie te geven door te spiegelen en te "vertalen" wat ik bij jou hoor en zie.