Klantervaringen

Wat anderen zeggen. En voelen.

Hallo Joke, ik ben echt onder de indruk.

Ik betrapte mij erop dat ik met een lach je reading las. Ook kwam er bijna een traan. Hij praatte niet graag over zijn ziekte, over de kansen om te overleven. Heel erg blij dat je dit hebt willen doen voor onze dochter, ik bespreek het strakjes met haar.

Nogmaals, ik ben echt onder de indruk.

Dank dank dank je wel!


Kort geleden drie sessies met Joke gedaan. Ik ging er blanco in en wist niet precies wat te verwachten. Was zelfs een beetje zenuwachtig. Maar Joke stelt je meteen op je gemak met haar warme hartelijkheid, geduld en professionaliteit.

We begonnen eerst met een visuele oefening om mij meer te laten Aarden. Een oefening waar ik nog steeds baat bij heb.

Verder zijn Joke en ik op zoek gegaan naar het kind in mij en heb ik, onder begeleiding van Joke, opnieuw mogen ervaren wat ik vroeger heb meegemaakt en waar ik, op de dag van vandaag, nog last van ondervind. De andere sessie ging over de gezinsleden en waar ik ze zag staan. Vrij wel snel begreep ik waarom er bepaalde emoties en handelingen waren en waarom bepaalde contacten met diverse personen stroef liepen. En wat is het fijn dat je dan ter plekke er iets aan kan veranderen, iets te weeg kan brengen en er dus voor zorgt dat je weer verder kunt met elkaar.


Al met al heb ik zoveel baat gehad met de gesprekken en oefeningen van Joke. Door haar ervaring en deskundigheid hoef je het voor je gevoel niet helemaal alleen te doen terwijl dit in de praktijk wel zo is. Joke begeleidt je in jouw proces zodat je daarna ook verder kunt gaan met de “struggels of life” En, het klopt echt allemaal, alles valt op z’n plek en daar is niks zweverigs aan. Alleen maar  intens mooi en puur!

De innerlijke reis is me goed bekomen , eigenlijk voel ik in mij ,ook wel een weten hoe het is , maar het was heel fijn dat je me daarin weer de scherpte kon geven. Dat jij me nu opstelde met mijn voorouders achter me , en me steunen, is denkelijk precies wat nodig was. Dank hier voor.


Er is veel moois gebeurd de afgelopen dagen. Linde slaapt ‘s nachts, ik hoef er misschien maar 2 keer heen om haar even opnieuw in te stoppen en de speen te geven. Overdag is Linde super vrolijk. Geen huiluurtje meer.

Ik voel mij meer en meer verbonden met haar, en ik heb het idee dat zij dat ook zo voelt. De harmonie lijkt teruggekeerd. Het heeft positieve invloed op ons allemaal in het gezin.

Ik ben dagelijks met Linde in gesprek, vertel haar hoe mooi ze is, hoe bijzonder ze is. En ook praat ik tegen mijzelf, om te zeggen dat ik er mag zijn en de beste moeder voor Linde ben. Het doet echt iets met mij. Als ik aan het moment van donderdag denk, dat Linde mijn met tranen overspoelde gezicht beetpakte, dan schiet ik weer vol en voel weer hoe ze naar mij keek. Die blik die zij toen in haar ogen had, had ik nog niet eerder gezien. Nu zie ik m dagelijks, daar wordt ik echt vrolijk van. Linde en ik zijn weer verbonden!!

Je hebt echt heel veel voor ons gedaan!! Dank je wel!


Wij waren erg onder de indruk van de Reading. We hebben t als iets heel positiefs ervaren en vonden t fijn om te lezen….

A.v.W:  “Ik heb het al diverse keren gelezen en iedere keer raakt me het weer. Wat je schrijft klopt en daar wil ik je heel hartelijk voor bedanken!


Heel hartelijk bedankt voor je heldere, kloppende fotoreading. Het geeft mij richting en moed om te gaan en te laten zien wie ik ben. Ik geniet erg van mijn mooie rapport!”


I. de J:  Dank je wel voor de mooie fotoreading.
Heel bijzonder hoe je, zonder mij te kennen, deze woorden weet te vinden. Alles wat je schrijft is heel waar en herkenbaar. Sommige dingen zal ik verder uit mogen gaan diepen of nog verder op onderzoek gaan, om er achter te komen wat mijn pad zal worden.
Zowel mijn vriend als mijn moeder, gaven direct aan dat dit precies is wie ik ben, dat jouw omschrijving precies past bij mij. Zo bijzonder dat je nu net mijn moeder ook bewust noemt in het kompas. Dat is voor mij heel waardevol.


Jeroen:  “dank je wel Joke. Er was erg veel herkenning op de reading. Wat je schrijft en zo je energie raakt mij. Het duurde even voor alles een plek kreeg, maar het is niets minder dan een prachtig kado. Je hebt een mooie gave.

Anoniem uit Heerenveen:

“Onze jongste dochter had in het begin van de burgklas moeite met de nieuwe situatie. Het huiswerk en de toesten gaven haar ook veel stress. Ze was steeds vaker boos, geïrriteerd, verdrietig en ze had zelfs een paar paniekaanvallen. In het begin schreven we haar gedrag toe aan de nieuwe situatie en de puberteit. Ze leek wel stampvoetend door het leven te gaan, waar was ons vrolijke meisje gebleven? Na een grote paniekaanval waarbij ze buiten zichzelf leek te zijn en we haar bijna niet meer konden bereiken en kalmeren, hadden we toch het gevoel dat er misschien iets anders aan de hand was.

Een paar jaar geleden heeft Joke ons geholpen met onze oudste dochter die gepest werd op school. Door de foto reading die Joke toen heeft gedaan, is ons veel duidelijk geworden en konden we onze dochter beter begrijpen en helpen. Het gaat nu heel goed met haar.

Na onze prettige eerdere ervaring hebben we weer contact gezocht met Joke en haar de situatie uitgelegd. Weer heeft ze een foto reading op afstand gedaan voor onze jongste en daaruit bleek dat ze een entiteit bij zich had. Een entiteit die vooral heel boos was en zich had verbonden met onze dochter. Joke heeft ervoor gezorgd dat deze entiteit naar het licht is gegaan. We merkten de dag erop al dat onze dochter lichter was, vrolijker. Na een paar dagen was ze weer zichzelf. Vrolijk en vol grapjes. Ook hebben we een aantal oefeningen mee gekregen die we kunnen doen om haar en onszelf te beschermen tegen invloeden van buitenaf. En vooral sterk in onze eigen schoenen te blijven staan.

We zijn Joke erg dankbaar want we maakten ons echt zorgen. Die zijn nu weer voorbij en dat is heerlijk”! 

Vrouw, moeder van 3 kinderen: “Ik was eerst heel moe en koud na de behandeling. Ben met een deken heerlijk op de bank gaan liggen. Voel me nu heel erg verlicht en heel emotioneel. Ik ben je zo dankbaar. Mijn blokkade in nek en hoofd is weg… Er is veel gebeurd in mijn hoofd, lijf lichaam”.


Jacqueline, moeder van meisje van 8: “Mijn dochter had een migraine-aanval, zo erg dat ze steeds moest overgeven. We konden gelukkig direct bij Joke terecht en die heeft haar een behandeling gegeven. De migraine heeft ze weggenomen en mijn dochter kon daarna heerlijk slapen. De volgende dag was ze weer helemaal fit”.


Vrouw, 45 jaar: kwam voor algehele behandeling, geen specifieke reden: “Na de heerlijke, ontspannen behandeling merkte ik thuis dat ik ineens geen last meer had van mijn voet, terwijl ik daar maandenlang mee rond had gelopen. Het had dus nog meer gedaan, dan ik verwachtte”.