Individuele opvoedopstelling

Wil je binnen één sessie naar de kern van de oplossing van het probleemgedrag van je kind? Kom dan een Individuele Opvoedopstelling doen!

Wanneer je alle praktische tips en tools al hebt uitgeprobeerd en het probleem blijft, dan is er vaak iets anders aan de hand. Er speelt dan iets in de onderliggende dynamiek van het gezin.

Tijdens een individuele opvoedopstelling kijken we hier samen naar en komen we direct tot de kern. Omdat je nu op een diepere (ziels-)laag werkt, heb je blijvend resultaat wat door zal werken binnen jullie gezin.
Individuele Opvoedopstelling
Je kunt per direct al resultaat verwachten in het gedrag van je kind!

Je kunt dus als ouder heel veel voor je kind betekenen. Ik werk individueel met één van de ouders. Vaak is dit de ouder waarbij het probleem van het kind het meest resoneert, het meest speelt. De andere ouder mag uiteraard meekomen, maar de opstelling wordt gedaan vanuit één ouder. Jullie kind is hier niet bij aanwezig.

Een individuele opvoedopstelling duurt anderhalf uur en kost € 130,– (incl. B.T.W.)

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Wil je weer ontspannen opvoeden? In liefdevolle verbondenheid zijn zonder gebonden te zijn door onderliggende dynamieken?

Maak dan direct een afspraak! Mail voor een afspraak of bel op telefoonnummer 06 – 36562356.