Cursus aandachtig ouderschap


Kinderen van deze tijd vragen een andere benadering. Zij leven namelijk veel meer vanuit hun intuïtie, vanuit hun hart. En ze vragen aan ons hetzelfde te doen!

Ik hoor steeds meer van ouders dat ze hun kind beter willen begrijpen. Ze merken en voelen dat hun kind anders is en dat de wijze waarop ze nu opvoeden, vaak niet werkt. Een aantal problemen dat vaak terugkomt, is:

Mijn kind luistert niet naar me
Mijn kind is steeds zo moe
Mijn kind heeft vaak hoofd-/buikpijn
Mijn kind is vaak boos (om niets)
Mijn kind is zomaar verdrietig
Ik begrijp mijn kind niet
Ik word zelf heel snel boos op mijn kind
Ik heb het gevoel dat ik de hele dag politieagent aan het spelen ben

Zo zijn er nog veel meer “problemen” op te noemen. Herken jij (één van) deze kenmerken? Zou je meer handvatten willen hebben hoe je op een liefdevolle manier hier naar kunt kijken? Wil jij meer vanuit je hart gaan opvoeden?

Ben je bereid om ook naar jezelf te kijken? Je kind spiegelt namelijk ook heel goed jouw gedrag. En ook vaak jouw blinde vlek… Wanneer je dit gaat inzien en zelf gaat kijken naar jouw eigen bijdrage hierin, verandert er gelijk iets in het gedrag van je kind en in jullie relatie.

Over al deze onderwerpen én meer gaat de cursus Aandachtig ouderschap. Doe je ook mee?

Start maandag of donderdag half maart in Sneek
1x per maand, 4 maanden komen we samen in kleine groepjes
Incl. fotoreading van jouw kind
Incl. telefonische intake
Incl. tussentijds contact
Jouw investering € 249,–

Meer info of wil je je opgeven? Stuur dan een mailtje naar joke@delibbensbeam.nl