Reïncarnatie, de weg naar innerlijke rust


Dat klinkt nogal groots misschien, maar is het helemaal niet, vind ik. Ik vind het eigenlijk heel simpel en voor mij zo gewoon.

Niet dat de weg naar die innerlijke rust heel simpel is, zeker niet. Maar voor mij is het wel heel duidelijk dat dit de weg is die je helpt jouw innerlijke rust te vinden.

Vorige levens die jou nog tegenwerken in je huidige leven. Onverklaarbare angsten, blokkades en overtuigingen die je onbewust met je meedraagt uit vorige levens.

Wanneer je die helder hebt, kun je ze wegnemen, zodat je vol vertrouwen nu verder kunt.

Overledenen die zich laten zien en/of voelen, zodat je weet dat het leven doorgaat, zodat jouw rouw misschien wel ietsje minder rauw wordt, omdat je wéét datje elkaar ooit weer zult zien.

Een oervertrouwen in het leven, omdat je wéét diep van binnen dat je onderdeel bent van iets groters. Dat maakt dat je anders naar jouw uitdagingen in het hier en nu kunt kijken.

Anders naar het gedrag van je kind(eren) kijken, omdat je weet dat jouw kind geen onbeschreven blad is, maar een ziel met al meerdere ervaringen uit eerdere levens (en jijzelf dus ook!).

Weten dat jij je familie zelf hebt uitgekozen en daardoor door een andere bril naar de familieperikelen kunt kijken.

Alle bovengenoemde voorbeelden (er zijn ervast nog meer 😊) komen uiteindelijk voort uit de wetenschap dat we hiervoor hebben geleefd en dat ook na dit leven er uiteindelijk weer een ander leven zal komen.

Het ontneemt je niet de moeilijke situaties, het verdriet, de rouw en/of andere pijnlijke momenten. Het geeft je wél handvatten om er anders naar te kijken en er mee om te gaan.

Voor mij verzacht het.

Ben jij bereid om er ook eens zo naar te kijken?

Ik kijk graag met je mee!