Wanneer je komt te overlijden…


Wanneer je komt te overlijden, is dat voor de nabestaanden ontzettend heftig en verdrietig. Voor degene die overlijdt, is dit echter heel anders.

Natuurlijk is het proces er naar toe, hier in de fysieke wereld heel zwaar voor de meesten, maar eenmaal overleden, is het voor de overledene juist verre van dat:
het is een thuiskomen, weer in het Licht en Liefde.

Dit is zo ontzettend fijn en warm en liefdevol, we hoeven ons geen zorgen te maken om degene die is overgegaan
Ze worden weer herenigd met hun geliefden die al eerder waren gegaan en ze worden vol liefde welkom geheten. Je sterft nooit alleen. Je wordt altijd omringd door je beschermengel en andere engelen en door jouw geliefden aan de andere kant.
Weet als achterblijver dat ze het goed hebben, dat ze in alle liefde zijn begeleid en opgevangen en dat ze vrij zijn van pijn en angst.

Voor jou als achterblijver begint er ook een heel proces, het proces van rouw, vertrouwen en overgave. Elk rouwproces is een transformatieproces.
Wanneer je weet dat het ze goed gaat, is dat vaak al een hele geruststelling. Het is goed het rouwproces bewust door te maken; het gemis, je dromen, je verlangens de ruimte te geven. En daarnaast, tussen alles door, is het goed te weten dat jullie nooit gescheiden zijn. De Liefde blijft namelijk bestaan. Je kunt de verbinding voelen wanneer je daar de rust en ruimte voor neemt.

Er komt iets anders voor in de plaats. Een diep weten van verbinding, een diepe verbondenheid op energetisch niveau. Een grotere Liefdesband dan je ooit voor mogelijk hebt gehad.
En weet dat ooit, wanneer het jouw tijd is, je daar opgewacht wordt door jouw geliefde(n). Gegarandeerd. Zij weten dat ooit die tijd komt en tot die tijd mag je hier jouw leven gaan leven. Ooit weer voluit, vol vertrouwen en vol liefde.

Gedragen door de Liefde vanaf de andere kant. Altijd verbonden ❤️