Invloed van vorige levens


Wist je dat jouw vorige levens invloed kunnen hebben op jouw huidige leven?
Je ziet het bij bijvoorbeeld bij onverklaarbare angsten. Een angst die niet reëel is voor dit leven. Een angst die niet gerelateerd is aan een ervaring in dit leven. Of een extreme reactie op een voorval dat eigenlijk niet in verhouding staat voor de werkelijke situatie.

Wanneer de angst niet uit dit leven komt, is de kans zeer groot dat hij uit een vorig leven komt. Er is toen iets gebeurd wat niet goed of helemaal niet is verwerkt en geheeld. En daarom vraagt jouw ziel jou in dit leven er alsnog naar te kijken. Daarom wordt dit stuk opnieuw getriggerd, zodat je er nu wel met liefde aandacht aan kunt geven en zo die situatie kunt verwerken en helen.

Eigenlijk een heel ingenieus systeem 😉

Dat geldt voor angsten, maar het kan zich net zo goed uiten in fysieke (en/of psychische) klachten. Je lichaam én je ziel hebben je dan iets belangrijks te vertellen. Wanneer je gaat luisteren en gaat onderzoeken waar het vandaan komt, kun je het gaan verwerken en helen.
Wanneer dat is gebeurd, zal de angst of klacht vanzelf verdwijnen. Soms direct, soms langzamerhand. Maar dat er verandering zal gaan plaats vinden, staat vast.

We zijn verleerd zo naar onze klachten en angsten te kijken. We koppelen ze los van eerdere situaties (zowel vorige levens als ervaringen in dit leven) en zien niet de samenhang tussen elkaar.

De ene keer gaat het om vorige levens, de andere keer zie je ook dat sommige patronen / ziektes al langer aan de gang zijn. Dan is het ook systemisch, dan zit het ook in jouw familie- / voorouderlijn.

Sommige klachten en angsten zijn persoonlijk, anderen zijn bijvoorbeeld ook systemisch. Meestal is er ook een overlap.

Door simpelweg verder te kijken dan puur alleen de fysieke en/of psychische klachten of de angst, kun je grote stappen zetten in jouw herstel.

Zodat er weer ruimte komt om voluit jouw leven in het hier & nu te leven!