Omdat er meer tussen hemel & aarde is


Omdat er meer tussen hemel & aarde is…

Dat is mijn basis van waaruit ik alles benader. Klanten komen bij mij met de meest uiteenlopende vragen. Vragen over hun eigen ontwikkeling, over hun angsten, hun blokkades, hun onmacht. Ook vragen over hun (paranormale) kinderen, over (hoog-)gevoeligheid, over de liefde & over rouw.

Ik werk systemisch, d.m.v. fotoreadingen, met innerlijke reizen en zelfs met vorige levens. Onverklaarbare angsten, nachtmerries, onverklaarbare fysieke of psychische klachten: alles benader ik vanuit een breder en dieper bewustzijn.

Door deze manier kom je bij de kern i.p.v. alleen de klachten te behandelen. Ik wil juist de oorzaak vinden, zodat je echt op langere termijn ook nog verlost bent van die angsten / klachten etc.

Spreekt je dit aan? Je bent van harte welkom ❤

T 06-36562356
M joke@delibbensbeam.nl