Laten we de wereld weer bekijken vanuit de ogen van een kind


Kleine kinderen kijken nog vol vuur, enthousiasme & verwondering de wereld in. Ze zien en geloven nog in elfjes, kabouters & andere natuurwezens. Tovenaars en magie zijn aan de orde van de dag ๐Ÿงšโ€โ™€๏ธ๐Ÿงšโ€โ™‚๏ธ๐Ÿง™โ€โ™‚๏ธ

Ze zijn puur en spreken en doen vanuit hun hart. Ze luisteren met hun hart en maken verbinding vanuit een prachtige, open houding ๐Ÿ’•.

Ergens halverwege het ouder worden, verliezen ze deze prachtige houding en het is precies daar waar we weer naar terug mogen. We mogen weer de magie opzoeken, kijken met een open blik, verbinden vanuit ons hart, vol verwondering de wereld inkijken. We mogen spelen, dansen en plezier maken.

Dansen in de regen, sneeuwelfjes maken in de winter en genieten van de eerste sneeuwklokjes in de lente. Het leven mag zoveel lichter & speelser. Laten we de wereld weer bekijken vanuit de ogen van een kind.

Maak het kind in jezelf weer wakker ๐Ÿ’•โค๐Ÿ’•