Het leven, de liefde & de dood


Het leven, de liefde & de dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden ❤

Het leven is een oneindige cyclus met Liefde als rode draad die alles verbindt. Het leven stopt niet na dit leven, maar gaat weer verder. Op een andere manier dan hier, dat wel. We zijn een oneindige ziel die hier op aarde een fysiek lichaam aangenomen heeft. Dat lichaam laten we weer achter, daar stappen we uit. Zodat onze ziel weer vrij is haar pad te vervolgen.

Dit hebben we al veel vaker gedaan. We zijn hier al eerder geweest en zullen ook na dit leven vast nog vele malen terugkomen. En de tijd en plaats daar tussenin voelt voor ons als thuis. Daarom is het voor de overledenen ook fijn om terug te gaan naar de Lichtwereld. Ze komen thuis, ontmoeten daar geliefde andere zielen en er is alleen maar Licht en Liefde. We zijn niet voor niets hier op aarde gekomen. Juist in deze tijd.

Dus we mogen hier landen, verbinding maken met het aardse, hoe moeilijk dat voor sommigen ook is. Vertrouw erop dat het klopt, dat er ook voor jou een bedoeling hier is. Maak verbinding met de aarde zodat je nog sterker voelt waar je vandaan komt.

Net als de levensboom: hoe dieper en krachtiger de wortels hoe hoger de takken reiken naar de hemel ❤🌟❤